bTV отразява изборите в новото 360- градусово студио

Точно в 16.00 ч. водещите ще дадат старт на специалното изборно предаване, като техни гости ще бъдат най-авторитетните анализатори, популярни политици, любими на поколения българи артисти и обичани лица от ефира на bTV

Снимка: bTV

Единственото 360-градусово изборно студио с живи връзки от най-горещите точки в страната, ексклузивни срещи с най-авторитетните и любопитни гости от обществено-политическия живот и социологически данни, оживяващи с последно поколение добавена реалност, ще информират зрителите на  bTV за най-важното от изборния 27 октомври. Под мотото „Местните 2019: Отново ти местиш“, през целия неделен ден повече от 25 журналистически екипа на bTV Новините ще направят зрителите съпричастни с хода на събитията в цяла България. Доказани разследващи репортери, сред които Росен Цветков, Теодора Трифонова, Петър Нанев и Глория Николова ще разкрият в ефир добре познати, но и нови, нестандартни схеми за търговия с вот.

Традиционно, и на тези избори топ водещите Антон Хекимян, Лиляна Боянова и Светослав Иванов ще представят акцентите от деня в интересна компания. Този път – по още по-динамичен и достъпен начин от високотехнологичното интегрирано студио на телевизията. Точно в 16.00 ч. водещите ще дадат старт на специалното изборно предаване, като техни гости ще бъдат най-авторитетните анализатори, популярни политици, любими на поколения българи артисти и обичани лица от ефира на bTV.