HONOR VIEW20 въвежда нови стандарти с технологиите си

Снимка: Honor

HONOR представи официално глобалната версия на своя най-нов флагман – HONOR View20. По време на събитието в Париж HONOR обяви петте характеристики на HONOR View20, които са първи по рода си в света: 48MP основна смартфон камера; 25MP предна камера, вградена в екрана; 7-нанометров чипсет Kirin 980 AI; AI Wi-Fi технология с тройна антена и дизайн с нанотекстура Aurora. Като признание за тези постижения на инженерите на HONOR, HONOR View20 спечели голям брой награди на CES 2019 в Лас Вегас по-рано този месец.

Задната камера на HONOR View20 е първата в света с 48-мегапикселов сензор SONY IMX586, с 1/2-инчов CMOS и еквивалентни 1,6 μm пиксела в цветовия масив Quad Bayer. Сензорът, подсилен от чипсета Kirin 980, поддържа нов 48-мегапикселов режим AI Ultra Clarity, за да създава снимки с несравнима детайлност и яснота.

Камерата заснема няколко 48-мегапикселови снимки наведнъж и комбинира най-добрите детайли от всеки кадър, за да създаде едно перфектно 48-мегапикселово изображение. Двойният NPU на Kirin 980 обработва снимката с помощта на усъвършенстван AI алгоритъм – качеството на снимката се оценява, детайлите в тъмните области се оптимизират, а цветовете се регулират така, че да изглеждат по-ярки.

Втората задна камера е 3D. Тя е в състояние да изведе фотографията и видеографията до нови висини и предлага повече приложения и забавления. 3D камерата събира информация за формите на обектите въз основа на времето на полета на светлинните сигнали, а това прави възможнo измерването на дълбочината, проследяването на скелета и заснемането на движение в реално време. Тази камера може да превърне HONOR View20 в игрална конзола с контрол чрез движения, която ви позволява да играете 3D игри както никога досега. Тя дори поддържа игрите Fancy Skiing и Fancy Darts.

Зашеметяващият дизайн на HONOR View20 започва с модерния дизайн на предната, вградена в екрана камера. Иновативният All-View дисплей с 25-мегапикселова селфи камера осигурява безпроблемно гледане и невероятно съотношение на екран към тяло от 91.8%. Инженерите на HONOR използват усъвършенстван държач с буферен дизайн за прецизното поставяне на предната камера под ултра-малка 4.5-милиметрова прозрачна дупка на екрана, създадена чрез иновативни литографски процеси. С View20 HONOR успява да изпревари конкуренцията при вградените в екрана камери и прави това, запазвайки структурата и силата на дисплея, като същевременно осигурява повече приложения и по-високо качество на снимките.

HONOR View20 е и първият смартфон в света, който използва нанолитографията, за да създаде уникалната нанотекстура на задния панел – ярък и динамичен V-образен градиент с блестящ ефект върху корпуса. 3D извитото тяло на смартфона с елегантен дъговиден дизайн е с дебелина от само 8,1 мм и съчетaва перфектно метал и стъкло. Артистичният дизайн е смела интерпретация на цялостната философия на бранда HONOR.

HONOR View20 разполага с функции от следващо поколение: 7-нанометров чипсет Kirin 980 AI с интелигентен двоен NPU; система за течно охлаждане, която може ефективно да разсейва топлината за по-добра производителност; AI Wi-Fi технология с тройна антена, която предотвратява отслабването на сигнала, когато ръцете на потребителя покриват приемника; 4000 mAh батерия за дълготрайна и непрекъсната игра и голяма вътрешна памет.

HONOR View20 идва с иновативни AI функции, които осигуряват персонализиран опит и леснота при употреба. 3D камерата на HONOR View20 и AI функциите са в състояние да идентифицират над 100 вида храни и да предоставят информация за калориите в тях, която да ви помогне да поддържате здравословен начин на живот. Функцията за идентифициране на обекти (AI object identify) разпознава над 300 популярни забележителности и 100 000 картини от цял свят.

HONOR View20 е наличен за покупка от 22 януари 2019 г. на определени пазари, включително Франция, Великобритания, Германия, Испания, Италия, Финландия, Чехия, Полша, Русия, Малайзия, Индия, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия. Смартфонът се предлага в четири цвята: среднощно черно, сапфирено синьо и двете версии, създадени съвместно с MOSCHINO – фантомно синьо и фантомно червено. Свободната цена на модела ще бъде 579 евро. В България Honor View20 ще е наличен от началото на февруари в цветовете сапфирено синьо и среднощно черно. Свободната цена на модела за версията с 6GB RAM + 32 GB ROM ще бъде 1149 лв.