Ще открие ли Хебър път за победата над Нефтохимик?

Тази вечер в Пазарджик двата отбора се срещат във втори мач от финалната серия

Снимка: Архив

Волейболистите на Хебър ще бъдат домакини на Нефтохимик във втория мач от финалната плейофна серия за определяне на шампиона в Суперлигата. Снощи момчетата на Атанас Петров загубиха от бургазлии с 1:3 гейма в мач, в който не успяха да покажат най – добрата си игра.

Много е важно да са отшумели болките в глезена на Александър Ляфтов. Не по – малко важно е щабът на Хебър, заедно с Иван Станев да открият начин, по който да „отключат“ играта му и тази на Брадли Гънтър, които снощи бяха категорично надиграни от блокадата на Нефтохимик.

Трябва да се открие и противодействие срещу силния начален удар на бургазлии, който снощи се оказа сериозно оръжие и затрудни максимално посрещането на нашите момчета. Свикнали сме този елемент от играта да е в предимство на „тигрите“.

„Двата отбора са изключително равностойни и детайлите в играта ще решат резултата от серията, но според мен Хебър има шанс срещу най – добрия отбор в страната през последните години“ сподели пред Ра1 бившият разпределител и капитан на „тигрите“ Евгени Григоров, който снощи гледа мача в зала „Васил Левски“.

Мачът тази вечер отново е от 18,30 часа в зала „Васил Левски“.