Ще видим шест емоционални дуетни битки в първите вокални двубои в „Гласът на България“

Във вокалните двубои всеки от журито ще има право на по две кражби, с които да отмъкне артист от друг отбор

Снимка: bTV

Изключително емоционални сбогувания очакват треньорите в най-гледаното музикално риалити в неделя вечер. Михаела Филева, Камелия и Иван Лечев влизат във вокалните двубои на „Гласът на България“ с по 12 участници в отборите си, а Графа има общо 13 таланти. След дни на усилени репетиции, треньорите ще противопоставят по двама от избраниците си в дуетни изпълнения на сцената, след които само един от тях ще продължи напред в състезанието със своя ментор.

„Вече толкова сезони не спираме да се вълнуваме от този етап на шоуто. Каквито и професионалисти да сме, ние сме преди всичко хора, а това са трудни, съдбоносни решения“, признава Графа, който в края на вокалните битки ще трябва да се раздели с петима от своите участници.

Във вокалните двубои всеки от журито ще има право на по две кражби, с които да отмъкне артист от друг отбор. Менторите ще се възползват от тази възможност и още в първи епизод ще натиснат бутоните си няколко пъти. Част от отпадналите таланти ще получат мечтания трансфер и ще се върнат в битката за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.