Шофирайте внимателно: Поредица от ремонтни дейности затрудняват трафика в областта

Снимка: Traffic News

Движението в участъка Костенец – Белово от 147 км до 161 км  се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и ограничение на скоростта до 50 км/ч.

Движението в участъка Белово – Септември от 163 км до 172 км се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и ограничение на скоростта до 50 км/ч. 

Движението в участъка Септември – Звъничево от 172 км  до 182 км се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и ограничение на скоростта до 50 км/ч. 

Движението в участъка Белово – Лозенв района на  172 км  при кръстовището с път ІІІ-8402 /Варвара – Септември/ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и ограничение на скоростта до 30 км/ч. 

Движението в участъка Звъничево – Пазарджик от 183 км до 187 км  се осъществява в една лента поради ремонтни дейности на асфалтовата настилка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци и ограничение на скоростта до 50 км/ч.