Шкварек: С Шествието за семейството разбихме всички митове и опорки на Неолибералната пропаганда

От Фейсбук профила на Кристиян Шкварек

С Шествието за семейството разбихме всички митове и опорки на Неолибералната пропаганда за този ден:

Че тяхното (Прайда) е винаги шарено и пъстро – нашето „сиво и мрачно“. Че са усмихнати и щастливи – ние „намръщени и нещастни“. Че те празнуват, а ние „изливаме омраза“.

Аз по-шарено, пъстро, весело и изпълнено с позитивна емоция, семейства, млади хора, музика и знамена събитие не съм виждал през живота си. А съм бил на много.

Освен всичко това, при нас и крайната цел е добра, позитивна, правилна, докато при тях – буламач от сбърканите идеи на марксистите от 19-ти век, френските философи от 20-ти,  и холивудските продуценти от 21-ви. Една безсмислена деконструкция на всичко, върху което тази прекрасна цивилизация, в която се намираме, е изградена.

Тези с по-пъстрото, позитивно и весело шествие избираме да виждаме хубавото в нашата цивилизация и възнамеряваме да го запазим. Вие, които искате да деконструирате, рушите и „чегъртате“ миналото, защото баща ви не ви е обръщал достатъчно внимание, имате нашето искрено съчувствие и покана догодина просто да се влеете при нас, след като сте се отрекли от заблудите на Постмодернизма.