Четвъртият сезон на „Бригада Нов дом“ дава нови възможности на самотни майки

Мария Силвестър и бригадата на Влади Караджов ще променят не само домовете, но и живота на още 14 български семейства в тежко положение

Снимка: bTV

Емблематичният социален проект  „Бригада Нов дом“ се завръща в ефира на bTV на 28 февруари с четвърти сезон и още по-амбициозна мисия. Всеки четвъртък от 21:00 часа Мария Силвестър и майсторите на Влади Караджов ще влизат в неприветливите и разрушени къщи на самотни майки, за да ги превърнат в истински домове за техните деца. Но те няма да спрат до тук, а ще променят и живота на смелите жени като им върнат самочувствието и вярата в новото начало.

В четвъртия сезон на „Бригада Нов дом“ още 14 семейства ще получат втори шанс в комплект с нови, красиви и уютни жилища. По традиция, неуморните майстори на Влади ще върнат усмивките на многодетни дами с драматични истории и деца в неравностойно положение като им подарят мечтаните стаи и нови мебели след само 5 дни. Докато текат преобразяващите ремонтни дейности, Мария ще се погрижи те да осъществят и дълго отлагани цели, които ще им дадат нови възможности за реализация.

„Като баща знам, че средата, в която растат и живеят децата, е много важна за това какъв е техният светоглед. Затова ние в „Бригада Нов дом“ приемаме като лична кауза подмяната на отчаянието с надежда, примирението – с решителност, срамът – с гордост. Целият ни екип искрено желае децата на България да имат нужните условия, за да се превърнат в пълноценни членове на обществото. Затова даваме всичко от себе си да подкрепим техните майки, изпаднали в трудно положение, за да имат по-малко грижи и да отделят повече внимание на малките“, коментира Влади Караджов. „Красотата и хармонията възпитават! Ние заставаме до тези жени, за да им помогнем да се изправят на крака и да направят първата стъпка към един по-хубав свят за своите деца“, категорична е Мария. „Затова се огледайте около себе си! Винаги можете да помогнете на някого!“, призовава красивата водеща.