Център „Човеколюбие” отбеляза Деня на християнското семейство

По повод Деня на християнското семейство на 23 ноември 2019 г. в Център „Човеколюбие” ще се проведе IV Семеен турнир по шахмат

Снимка: Момент от събитието

С празничен обяд и Семеен турнир по шахмат, Център „Човеколюбие” отбелязва Деня на християнското семейство.

Сем. Шенгарови – гости на клуб „Вкусно” /програма за рехабилитация на битови умения/ подготвиха тържествен обяд на 21 ноември – Ден на християнското семейство. Приготовлението започна от предния ден, когато членовете на семейството приготвиха вкусни бисквитени торти и тиква.

Присъстващите на празничната трапеза се запознаха с информация за Деня на християнското семейство. Празникът обединява православния канон на Въведение Богородично и народната традиция, която чества здравата връзка между членовете на семейството. Всички споделиха кои са основните им семейни ценности и обмениха опит.

За Деня на християнското семейство Арт работилница „Човеколюбие” изработи колажи, които представят семейството в различни етапи от живота и аспекти от ежедневието. Колажите бяха представени на тържествения обяд.

По повод Деня на християнското семейство на 23 ноември 2019 г. в Център „Човеколюбие” ще се проведе IV Семеен турнир по шахмат.