Цветейоана Пейчева с два златни е един сребърен медал. Грабна и приза „Мис турнир“

Ученичката в Спортното училище в Пазарджик Цветейоана Пейчева, която е член и на национален отбор девойки, спечели 2 златни медала на обръч и топка, и един сребърен – на бухалки, на провелия се в София турнир по художествена гимнастика за купа „Нюанс“.

С трудните си и артистични съчетания, Цвети успя да очарова съдиите и публиката и взе още една награда – приза „Мис турнир“. Нейните съотборнички от Спортното училище в Пазарджик Гергана Костадинова и Евгения Неделчева, също взеха участие на турнира и предвид ранния етап на тяхната подготовка, регистрираха много добро участие.

В по-малките възрастови групи клуб Диляна (Пазарджик) бе представен от Галианна Гергова, която спечели трето място на без уред при родените 2014 г. При девойки младша възраст (до 10 г.) Летисия Пиронова зае шесто място на въже и седмо на без уред, а Илина Овчарова направи много добро впечатление със съчетанието си без уред.

Треньорката в клуб Диляна Таня Бояджиева сподели, че е доволна от тяхното представяне, но ги очаква още много работа в залата, за да успеят да изиграят без грешка композициите си на Държавното първенство през месец октомври.