Хебър се раздели с петима, запалянковците си искат Руслан Иванов

В социалната мрежа вече се чуват призиви Руслан Иванов да бъде върнат в отбора

Снимка: ФК Хебър

Веднага след последния мач с Германея отборът на Хебър бе пуснат в почивка. След края на сезона клубът се разделя с играчите Мартин Сечков, Цветан Павлов, Руслан Иванов, Кирил Георгиев и Николай Стоилков, които не фигурират в плановете на старши треньора Николай Митов за новия сезон във Втора професионална лига. Цялото ръководство на клуба им благодари за победите и емоциите и им пожелава още много успехи!

Решението на Митов не се приема еднозначно от футболните запалянковци на Хебър. При Мартин Сечков и Цветан Павлов, които дадоха много за влизането в професионалния футбол няма драма, защото вече са на пределна футболна възраст, а и според неофициална информация им е предложена работа в ДЮШ на Хебър. При Николай Митов, Кирил Георгиев бе заложен здраво на резервната скамейка и не успя да се пребори за титулярно място в състава. Николай Стоилков се контузи тежко и през целия пролетен сезон не успя да се възстанови. По неофициална информация, защитникът е започнал тренировки в края на сезона, но явно качествата му се виждат недостатъчни за Втора лига, по преценка на Митов.

Привържениците на Хебър обаче са сериозно разтревожени от освобождаването на Руслан Иванов. По време на престоя си в Пазарджик, халфът се превърна в „туптящото сърце“ на отбора и благодарение на негови попадения Хебър спечели немалко точки. В социалната мрежа вече се чуват призиви Руслан Иванов да бъде върнат в отбора.