Хебър обяви Г. Братоев, Д. Иванов и М. Симеонов като сигурни играчи през новия сезон

Силно се надявам, че в редиците на "тигрите" ще остане и Петьо Каракашев, който направи силен сезон в Пазарджик. Двамата в тандем с Добри Иванов биха направили посрещането на хебърци значително по - добро.   

Снимка: Архив

По неофициална информация на Ра1, Георги Братоев е бил опция за разпределител на Хебър още през миналия сезон. В крайна сметка преговорите са завършили с неуспех и националът остана в Бургас. Финалният плейоф, в който Нефтохимик спечели титлата с огромния принос на Жоро Братоев очевидно е натежал при преговорите тази година и през следващия сезон той ще радва пазарджишките любители на волейбола с играта си. Във волейболните среди освен с безспорния си талант, Братоев е известен и с „чепатия си характер“, което ще бъде сериозно предизвикателство пред наставника Атанас Петров.

За трета поредна година Мартин Симеонов ще носи фланелката на Хебър. Посрещачът се превърна в един от основните „жокери“ на Атанас Петров на пост, който по принцип е „дефицитен“.

Независимо от чудесното представяне през миналия сезон, Атанас Петров често казваше, че отборът му има резерви в посрещането. Тази „празнота“ ще трябва да запълни либерото Добромир Иванов, който идва от Монтана. Добри бе  анализатор на финалната плейофна серия по телевизията, където обяви раздялата си с отбора от Северозапада. Освен там, той е играл и в редиците на шампиона Нефтохимик. Силно се надявам, че в редиците на „тигрите“ ще остане и Петьо Каракашев, който направи силен сезон в Пазарджик. Двамата в тандем биха направили посрещането на хебърци значително по – добро.