Хебър вкара седем гола на Спортист от Своге

Хебър бе категоричен срещу Спортист, гол отбеляза и юношата Даниел Кадьов

Снимка: Момент от награждаването, веднага след мача Хебър - Спортист 7:1

Началото на мача не предвещаваше такъв резултат. Гостите, които се представят повече от прилично през пролетта направиха няколко опасни атаки, при които можеха и да постигнат гол.

След първия гол, паднал в 14-та минута и второто попадение само три минути по – късно се видя, че Хебър излиза мотивиран, за да зарадва дошлите си привърженици и покаже, че правото да играят във Втора лига е напълно заслужено. До края на полувремето, момчетата на Николай Митов вкараха още три гола на безпомощните си гости, които разбраха, че днес от стадион „Георги Бенковски“ ще си отидат с наведени глави.

През второто полувреме в игра влязоха и юношите Богомил Божуркин и Даниел Кадьов, който се отчете и с попадение. Доминацията на Хебър бе пълна, а сигурно за първи мач, откакто пое кормилото на пазарджиклии Николай Митов не стана от пейката, очевидно доволен от продукцията на момчетата си.

Седемте гола на Хебър бяха вкарани от Руслан Иванов и Георги Недялков – по два, по един добавиха Дани Пехливанов, Мартин Сечков и както вече стана дума Даниел Кадьов.