Хебър взе чиста победа и от Левски в София!

Момчетата на Атанас Петров отново впечатлиха с класата си!

Архив

Пазарджишките „тигри“ доказаха класата си и в столичната зала „Христо Ботев“. Третата поредна победа в Суперлигата с 3:0 изведе Хебър на първото място във временното класиране. В отделните части резултатът бе 25:17, 25:19 и 25:20.

Началото на мача предвещаваше интрига, защото левскарите заиграха вдъхновено и поведоха в резултата с 9:6. Момчетата на Атанас Петров се взеха ръце и изравниха при 11:11. В тези минути „тигрите“ предложиха на зрителите прекрасна игра на блокада. И не само…

След изравняването на резултата, нашите заиграха по концентрирано и взеха водачеството в гейма, който завършиха без излишни драми  -25:17.

„Тигрите“ доминираха и през втората част, в която на отделни моменти, домакините изглеждаха абсолютно безпомощни на паркета – 25:19.

Волейболистите на Андрей Жеков дадоха всичко от себе си през третата част, но и това не бе достатъчно. Двата отбора играха равностойно до 19:19, след което Хебър дръпна в резултата и безпроблемно взе победата с 3:0 гейма.

Разпределителят на гостите Георги Братоев бе обявен за най-полезен състезател на мача, а Александър Ляфтов получи втори зелен картон за отбора, след като в първия кръг такъв получи и Брадли Гънтър в мача срещу Черно море.

Тази неделя Хебър отново ще гостува в София, този път срещу ЦСКА.