Хебър взе трите точки, но имаше трудности с Беласица

Хебър можеше и да загуби точки от днешния мач

Футболистите на Хебър победиха с минималното 1:0 гостуващия отбор на Беласица в мач, който контролираха от първата до последната минута, но в който можеха и да се разминат с победата. Голът, който Руслан Иванов вкара в 66-та минута бе феноменален, но и малко случаен. Той стана след изпълнение на пряк свободен удар край страничната линия, а вратарят на гостите не бе добре пласиран и позволи топката да попадне директно в мрежата.
През първите минути на мача домакините имаха инициативата, вкараха гостите в собственото им поле и за тях бе трудно да изнесат топката. Независимо от повечето владеене на топката, обаче ако изключим два удара с глава на Недялков и Краев, домакините така и не успяха да сътворят от така наречените 100%-ви голови положения.
Всъщност големите пропуски бяха след отбелязването на гола и пазарджишките нападатели се надпреварваха да направят поредния вратар на гостите в „герой на мача“. Отличиха се на два пъти Александров и Тонев.
На вратата на Хебър бе Дебърлиев, в защита играха Геров, Стоилков, Сечков, Павлов, в средата на терена бяха Тонев, Идризов, Краев, Иванов и Георгиев, нападател днес бе Недялков.
През второто полувреме в игра се включиха Александров, Велев и Михайлов.