Хванаха младежите, потрошили стъклата на две БВМ-та в Пазарджик

Архив

Криминалисти от РУ-Пазарджик работят активно по разследването на случаи свързани с кражби на части и вещи от автомобили, съобщиха от Полицията. През февруари в полицейското управление постъпил сигнал от жител на пазарджишкото село Юнаците. Той информирал органите на реда, че неизвестен е демонтирал акумулаторна батерия от трактора му.

Служители от сектор „Криминална полиция“ провели разследване и след близо месец усърдна работа установили, че автори на посегателството са двама млади мъже – на 18 и 21 години, и двамата от село Динката. Както съобщихме преди два дни криминалисти от РУ-Пазарджик установиха и задържаха трима 18-годишни тийнейджъри потрошили страничните стъкла на паркирани в пазарджишкото село Мало Конаре два леки автомобила „БМВ“.

В хода на работата по случая органите на реда установили, че „триото“ е автор и на кражба на 4 комплекта алуминиеви джанти и гуми от паркирано в село Юнаците „Ауди“, собственост на 34-годишен мъж. Изясняват се и други посегателства на тийнейджърите от територията на населените места около Пазарджик.