Футбол по телевизията

След 4-годишна пауза Аякс се завръща в груповата фаза на Шампионската лига. Амбицията на холандския гранд е да стартира с победа. Задачата няма да бъде лесна срещу костелив опонент – шампиона на Гърция АЕК. Срещата е днес от 19:30 ч. – пряко по bTV Action.
Студиото е с водещ Валери Генов, а коментатор ще бъде Петър Мисов.
От 19:30 ч. Георги Попвасилев ще коментира по Ring срещата между Шахтьор Донецк и Хофенхайм.
Реал Мадрид е амбициран да докаже, че може да бъде страшилище в Европа, дори без Кристияно Роналдо и Зинедин Зидан. Още в първия мач в Шампионската лига е голямо изпитание – сблъсък с полуфиналиста от миналия сезон – Рома. Мачът между Реал Мадрид и Рома започва в 22:00 ч. и ще може да се гледа по bTV Action. Коментатор ще бъде Борис Касабов.
От 21:30 ч. Ring ще предава срещата между Валенсия и Ювентус с коментатор Ивайло Чилев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Първи кръг от груповата фаза в Шампионската лига –

на живо в каналите на bTV Media Group

 

 

 

След 4-годишна пауза Аякс се завръща в груповата фаза на Шампионската лига. Амбицията на холандския гранд е да стартира с победа. Задачата няма да бъде лесна срещу костелив опонент – шампиона на Гърция АЕК. Срещата е в сряда, 19 септември от 19:30 ч. –  пряко по bTV Action и онлайн на Voyo.bg. Студиото е с водещ Валери Генов, а коментатор ще бъде Петър Мисов.

 

От 19:30 ч. Георги Попвасилев ще коментира по Ring срещата между Шахтьор Донецк и Хофенхайм.

 

Реал Мадрид е амбициран да докаже, че може да бъде страшилище в Европа, дори без Кристияно Роналдо и Зинедин Зидан. Още в първия мач в Шампионската лига е голямо изпитание – сблъсък с полуфиналиста от миналия сезон – Рома. Мачът между Реал Мадрид и Рома започва в сряда, 19 септември от 22:00 ч. –  пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на Voyo.bg. Коментатор ще бъде Борис Касабов.

 

От 21:30 ч. Ring ще предава срещата между Валенсия и Ювентус с коментатор Ивайло Чилев.

 

Още два мача ще има от 22:00 ч., само на Voyo.bg. Явор Кръстев ще коментира Бенфика – Байерн, а Никола Кацаров – двуобоя между Мюнхен и Йънг Бойс и Манчестър Юнайтед .