Т. Попов: Пазарджиклията вече върви гордо и чувства житейска перспектива

Местна коалиция „НОВОТО ВРЕМЕ“ днес откри предизборната си кампания в предизборния си щаб, който се намира на булевард „България“

Снимка: Момент от откриването на кампанията

Кандидатът за кмет Тодор Попов отправи благодарност към екипа си и хората, които го подкрепят през изминалите години. Затова, че с общите усилия на всички Пазарджик е преобразен. Вдигнато е нивото на публичните услуги, създадено е самочувствие на хората, създадена е такава жизнена среда, с която пазарджиклии заслужено се гордеят. Развихме и надградихме традициите, повишен е жизненият стандарт благодарение на добрите условия за правене на бизнес, успяхме да направим така, че пазарджиклията да върви гордо, да чувства житейска перспектива и се гордее с населеното място, каза Тодор Попов.

Всичко това костваше много усилия, сподели настоящият кмет. През тези 12 години се свърши много работа, преминати са много препятствия и предизвикателства. Успяхме, защото направихме екип, който няма аналог в България, продължи той. Защото членовете на този екип са добри и почтени хора. Защото са показали, че когато човек е последователен, отговорен, целенасочен и мотивиран, той може да постига всичко, което беше немислимо преди години.

Затова в днешния ден вие имате моето голямо, сърдечно и искрено благодаря, каза Попов и пожела предстоящата кампания да бъде по – различна. Вниманието да бъде насочено към хората. Да се гордеем с успехите и постиженията им. В центъра на бъдещето управление ще стои не физическата среда, не инфраструктурата, като се изключи разбира се ежедневната грижа по текущите въпроси, а човекът, грижата за младите хора, да растат спокойни и обгрижени, да се учат да бъдат толерантни и успешни, да имат физическа култура, да бъдат иновативни, да обичат града си и да искат да успяват.

Да се обърнем към работещите хора, които с труда си формират брутния продукт на нашия град, формират житейския стандарт.

На вниманието ни са и възрастните хора, защото това са нашите бащи и майки, баби и дядовци акцентира Тодор Попов. Те заслужават нашето уважение и уважението на цялото общество. Хората, които имат нужда от помощ, които са различни трябва да бъдат обгрижени, защото белег за цивилизованост на едно общество е отношението му към различния човек.

Попов подчерта, че е важно жителите на общината да бъдат съпричастни към тези послания и каузи, защото без активните и трудолюбиви, без хората, които вярват, че успехът на един човек е вкоренен в личните му усилия, не може да бъде постигнат успех.

Бъдете позитивни, бъдете усмихнати, бъдете убедени в това, че вие сте най – добрите и нека покажем на всички, че в крайна сметка човек върви натам накъдето гледа, призова Тодор Попов.

След това кандидатите за кметове и общински съветници се отправиха към храма „Успение Богородично“ където присъстваха на тържествен молебен за здраве и благополучие, отслужен от Константийския епископ Яков.

След края на литургията бе направена и традиционната обща снимка пред читалище „Виделина“, от където по думите на Тодор Попов е започвало всичко хубаво в този град.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!