Т. Попов: Имам пълно доверие в Н. Митов и Управителния съвет на ФК Хебър

Не съм от онези кметове, които се бъркат в работата на ръководствата на спортните клубове. Треньорът и Управителния съвет движат нещата в селекцията и аз имам пълно доверие в тях, приключи Тодор Попов

Снимка: Архив

Не сме готови за атакуване на място в елитната група, така кметът на Пазарджик Тодор Попов отговори на въпрос на Ра1 дали амбициозната селекция през летния сезон е в резултат на повишени изисквания към отбора и дали е поставена задачата за влизане в Първа лига.

Необходимо е да направим много неща, преди да мислим за влизане в елита, коментира кметът. Трябва да си довършим стадиона на първо време. След разговор със спортния министър е станало ясно, че може да се кандидатира за държавна помощ при изграждането на осветление, когато Хебър е в първа лига.

Искам да сме по обрани в очакванията, да видим как ще изглежда отбора на полусезона и ако се появи възможност да се атакува място в елитната група няма да се поколебаем да направим необходимото, коментира Тодор Попов.

Не съм от онези кметове, които се бъркат в работата на ръководствата на спортните клубове. Треньорът и Управителния съвет движат нещата в селекцията и аз имам пълно доверие в тях, приключи Тодор Попов.