Тръгнаха автобусите по линията Пазарджик – Слънчев бряг

Автобусът за морето тръгва в 7.00 часа

Традиционната сезонна автобусна линия от Пазарджик до Българското Черноморие започна да изпълнява курсове. Жителите на Пазарджик и общината вече могат ежедневно да се придвижват до курорта Слънчев бряг с автобус от автогара Пазарджик. В дните до 15-ти септември, всеки ден в 07:00 часа от автогаровия комплекс ще отпътува автобус на фирма „Юнион Ивкони“ по направлението Пазарджик – Пловдив – Стара Загора – Бургас – Поморие – Несебър – Слънчев бряг.
Ученици и студенти ползват намаление. Допълнително намаление пътниците могат да ползват и ако се снабдят с двупосочен билет. Връщането на автобуса в обратна посока също е всеки ден с начален час на тръгване от Слънчев бряг в 17:00 часа.
Тази година заради ситуацията с коронавируса линията стартира с двуседмично закъснение, но от фирмата превозвач се надяват в оставащите дни до средата на Септември автобусите да пътуват редовно. За повече информация и резервация на билети на място в Автогара Пазарджик или на телефона за бърза връзка с диспечерския център – 089 2222 742.