Три дни Велинград ще е център на офроуд емоции

В петък обширните поляни в местността „Гергевана“ посрещат офроуд фенове от цялата страна. Много енергия, ентусиазъм и емоции са вложени от страна на организаторите от „Офроуд клуб 4х4 – Велинград“, за да бъде на ниво най-мащабното офроуд-събитие на 2020-та. В центъра на Велинград официалните вносители за България ще представят на своеобразно изложение най-новите джипове и пикапи за тази година.

Над 600 ще са участниците в стартовете в неделя, трасетата за които днес детайлно се оглеждат, маркират и обезопасяват. Една от големите атракции /срещу съответното заплащане/ ще е полет с балон над“ Гергевана“. Спонсорите на мероприятието, освен интересни демонстрации, обещават и много награди за участниците.

Организаторите на Третия Офроуд събор Велинград 4х4 и приятели предупреждават, че събитието ще се проведе при строги мерки за безопасност, предвид зачестилите случаи в областта и в България на заразени с Ковид-19.
Изискванията за отстояние поне 1,5 м трябва да се спазват. Забранява се струпването на публика в неделя – 28 юни,  по време на състезанията тип затворено трасе. При неспазване на препоръките стартовете ще бъдат спрени.