Трима са задържани за притежание на наркотици

И тримата са задържани в арестите на полицейските управления във Велинград и Пазарджик, спрямо тях се водят бързи производства.

Снимка: Архив

В събота в района на гарата във Велинград служители на местното полицейско управление засекли 34-годишната жителка на курортния град И.А. Полицаите установили, че младата дена държи в себе си увита в салфетка зелена суха листна маса. При проба с полеви наркотест съдържанието реагирало положително на марихуана.

В събота вечерта автопатрул при полицейското управление в Пазарджик забелязал двама млади мъже движейки се по една от улиците. Виждайки патрулния автомобил единият от тях изхвърлил в храстите полиетиленово пликче. Това не убягнало от погледа на униформените и те предприели незабавна проверка.

Оказало се, че Й.П.- 27г. от пазарджишкото село Мало Конаре е опитал да се отърве от близо 5 грама амфетамин.

Най-фрапиращ е случая с 42-годишната пазарджиклийка М.Б. В неделя рано сутринта в района на бензиностанция на изхода от областния град автопатрул на сектор „Пътна полиция“ спрял леката и кола за проверка. Оказало се, че жената държи в себе си две полиетиленови пликчета с бяло прахообразно вещество, което се оказало метамфетамин. Освен това тя била тествана с дрегер, като пробата и отчела „скромните“ 2.50 промила концентрация на алкохол.

И тримата са задържани в арестите на полицейските управления във Велинград и Пазарджик, спрямо тях се водят бързи производства.