Трима пострадаха при пътни инциденти в района

И по трите случая са образувани полицейски производства.

Снимка: Архив

Първата катастрофа е регистрирана в ранния следобед в петък на пътя между село Огняново и Пазарджик. Водачът на микробус „Фолксваген“ И.Ж.- 68г. от село Огняново застигнал и блъснал в задната част лек автомобил „БМВ“. При удара леката кола продължила напред и се блъснала в спрелият пред нея автомобил „Шкода“. При пътния инцидент е пострадал И.Ж., който е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на ключицата.

Вторият инцидент е станал вчера следобед на пътя между Брацигово и село Равногор. Спускайки се по пътя 31-годишният велосипедист М.В. от София загубил контрол над велосипеда си и навлязъл с него в лентата за насрещно движение. Там последвал удар в микробус „Фиат“ с водач Д.Б.- 53г. от Брацигово. Благодарение на екипировката и наличието на предпазна каска колоездачът се е разминал само с комоцио. Той е настанен за лечение и наблюдение в областната болница.

Третият инцидент е регистриран снощи в близост до разклона за село Нова Махала. 17-годишен жител на село Нова Махала управлявал кросов мотоциклет без регистрационни табели. Зад него се возил 15-годишен негов съселянин. Тийнейджърът загубил управлението над мотоциклета и пътуващият зад него младеж паднал. Пострадалият е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с комоцио, без опасност за живота.

И по трите случая са образувани полицейски производства.