Третото издание на „Пазарджик мези“ започва утре

Нов акцент тази година е втората детска сцена, на която всеки ден малките посетители на парка ще се учат да свирят на музикални инструменти, ще участват в караоке конкурси и детска дискотека, в която аниматори ще се грижат за тях

Снимка: Архив

Фондация „Георги Енчев”, в партньорство с Община Пазарджик, организира за трета поредна година фестивал на балканската култура и кулинария, който ще се проведе от 16-ти до 19-ти май в парк „Острова”. Целите на проекта са хора от различни поколения и социални групи да се забавляват и спортуват в непринудена паркова обстановка, като станат част от фестивала чрез множество културно-развлекателни атракциони.

Програмата е комбинация от големи музикални концерти, спортни и кулинарни събития, мини лунапарк, детски атракциони, турнири и състезания, улични уроци по български фолклор, в комбинация с типичните за фестивала кулинарни изложители от балканските държави.

Нов акцент тази година е втората детска сцена, на която всеки ден малките посетители на парка ще се учат да свирят на музикални инструменти, ще участват в караоке конкурси и детска дискотека, в която аниматори ще се грижат за тях.