Тото от „СкандаУ“ разкрива кой е в личния си живот пред Меги и Нели

За първи път в телевизионния ефир той ще сподели историята на своя живот и трудностите, през които е преминал преди да завладее българската музикална сцена

Снимка: bTV

Първа в този личен портрет ще говори неговата близка приятелка Ваня Щерева. Тя споделя, че Тото е „нейният учител по младост“ и го определя като една от най-важните срещи в живота си.

Най-емоционалната и вълнуваща среща ще бъде с майката на Тото – Ани, която ще разкаже за тяхната огромна близост. През сълзи тя ще сподели, че когато синът й е едва на 6 години тя се развежда и се налага да го отгледа  сама. Двамата идват в София и минават през много изпитания, трудности, финансови дупки. Майката ще бъде до край откровена и ще признае една от големите си мъки – когато Тото е абитуриент тя не успява да му купи костюм за бала, защото нямат пари и той отива на празника с дънки. Тото от своя страна развълнувано ще сподели, че е благодарен за тези трудности, защото именно те са го изградили като силен характер, който умее да се справя с всички изпитания на съдбата.

За внезапната и голяма любов с голямо вълнение ще разкаже половинката на Тото – Кристин, която съвсем скоро го дари със син  – Доминик. Двамата се срещат преди година и половина и веднага се влюбват. На четвъртия месец от връзката им тя вече е бременна. Кристин ще опише своя любим като много отговорен мъж, домошар, който обича да готви и да създава семеен уют.

За създаването на група „СкандаУ“, бариерите в музиката и голямото приятелство ще разкаже другата половинка от рап групата – Лъчезар Евтимов – Лъчо, с когото Тото споделя личния и професионалния си път.