Топ 10 на хоби-готвачите избират в MasterChef. Един участник напуска шоуто след поредица от изпитания

Един от участниците ще се спаси на косъм от изгонване и ще влезе в Топ 10 на най-добрите хоби-готвачи на България. Друг обаче няма да успее да защити престилката си и ще се сбогува с най-доброто кулинарно шоу

bTV

Кои са десетимата най-добри хоби-готвачи в MasterChef? В ефира на bTV журито ще селектира майсторите в кухнята като ги изпрати в необичайна, тежка отборна битка и тества уменията им с популярен зърнен продукт. Един от участниците ще се раздели с кулинарното шоу, а останалите ще оформят златната десетка.

Огромното напрежение ще избие под формата на полусурови и зле овкусени ястия, а Chef Силвена Роу ще сравни най-нелицеприятното от тях с медуза. Между хоби-готвач и Chef Петър Михалчев ще избухне професионален спор, който ще премине през размяна на остри реплики и ще завърши с примирие.

Един от участниците ще се спаси на косъм от изгонване и ще влезе в Топ 10 на най-добрите хоби-готвачи на България. Друг обаче няма да успее да защити престилката си и ще се сбогува с най-доброто кулинарно шоу.