Тодор Попов откри нов кабинет в Гимназията по фризьорство и ресторантьорство в Пазарджик

В Професионалната гимназия по фризьорство и ресторантьорство в Пазарджик бе открит нов кабинет по фризьорство. Специален гост на откриването  бе кметът на община Пазарджик Тодор Попов. Той поздрави за инициативата  директорът на учебното заведение Янка Денчева и заместничката ѝ Истирка Топуркова, както  и стилистката Рени Илиева, която помага на децата в обучението.

Идеята на Ръководството на училището е неговите възпитаници да се профилират в различни професии, свързани с подръжката на външния вид. Част от тях вече са носители на награди от конкурси по фризьорство.

С помощта на Община Пазарджик училището оборудва този нов кабинет, както и обновява учителската стая.  Кметът Тодор Попов поздрави учениците и техните преподаватели за новата възможност. „Фризьорството иска умение, иска любов и професионализъм. Това е професия, без която не може. И мъжете, и жените посещават фризьорски салони, защото всички искат да са красиви. Ръководството на училището и частният бизнес работят съвместно и се получават нещата. При динамиката на професиите, която е на пазара, считам, че това е нещо, което е полезно“, уточни Попов.