Талантите на Графа превземат сцената на „Гласът на България“

За първи път в „Гласът на България” зрителите ще получат шанса да върнат любимия си глас в състезанието и да го изпратят на финалите

Снимка: bTV

Осем таланти ще се борят да спечелят доверието на Графа и едно от трите места в отбора му за концертите на живо. Второто издание на Нокаутите в „Гласът на България“ ще сблъска вокалното и сценично майсторство на разнообразните участници в тима на миналогодишния победител в шоуто. Да седнат на един от трите червени стола на сцената ще се борят Иван Лазаров, Венета Цонева, Зариа Кантарджиева, Александър Георгиев, Гергана Узунова, Джулия Каваньоли, Йоана Иванова и Александър Славчев.

За последен път в този сезон на най-гледаното музикално шоу всички те ще разчитат на оценката на своя треньор, за да продължат към финала на състезанието за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева. „Доста съм развълнуван, защото отборът ми е много силен, а само трима трябва да продължат напред. Трябва да взема правилните решения. Пожелавам на всички да пеят добре и да се представят добре сценично“, предупреди менторът им Графа.

За първи път в „Гласът на България” зрителите ще получат шанса да върнат любимия си глас в състезанието и да го изпратят на финалите. „Зрителска кражба” ще даде втори шанс на един от 20-те участници от отборите на Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев, които отпаднат на Нокаутите и не успеят да се класират за концертите на живо.