Съзвездие от любими певци и актьори обединява талант в подкрепа на концерта на bTV #ПомогниОтВкъщи2

Двучасовото събитие в помощ на кампанията на БЧК „Заедно срещу COVID-19” ще бъде излъчено на 7 май от 20.00 ч. в каналите на bTV Media Group  

Снимка: bTV

Емблематични имена от света на музиката, киното и телевизионния ефир ще озарят с таланта си сцената на второто издание на концерта #ПомогниОтВкъщи в подкрепа на БЧК. То ще се излъчи на живо днес от 20.00 ч.

По време на благотворителното събитие с водещи Андрей Арнаудов, Иван Христов и Мария Силвестър, в продължение на два часа зрителите, слушателите и онлайн потребителите ще се насладят на изпълненията на любими на поколения българи певци и артисти, сред които: Орлин Горанов, Дивна, Даниел Цочев, Павел и Венци Венц, Виктор Калев и Нели Петкова. В концерта ще участват още Тита, Дидо, Митко Кърнев и Радостин Василев от „Д2“, Катерина Евро, Миро, Анелия, Китодар Тодоров, Свилен от „Остава“, Иво Аръков и Даниел Пеев – Дънди. Специална изненада за зрителите обещава и водещият на bTV Николаос Цитиридис, който демонстрира завиден талант и в първото издание на концерта. Всички изпълнения в рамките събитието , ще се проведат при спазването на строгите мерки за превенция срещу коронавируса, които bTV Media Group прилага.

Всички, които имат възможност и искат да проявят съпричастност към благородните усилия на  БЧК и към човешките страдания, могат да го направят чрез:

 

  • изпращане на SMS на кратък номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за кампаниите на БЧК са освободени от ДДС.

 

  • на банковата сметка на БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

IBAN: BG47UNCR7630 1077 9117 00

BIC: UNCRBGSF