Съветът за младежка политика търси нови попълнения за екипа си

Съветът за младежка политика обяви началото на кампания за набиране на нови членове - млади и мотивирани хора, които искат да развиват младежкия сектор и интересите на връстниците си в Пазарджик и Пещера.

Снимка: Съвет за младежка политика

Кампанията за набиране на нови членове е поредна за клона в Пазарджик и втора за този в Пещера. Екипът на Съвета за младежка политика търси позитивни младежи, които искат да развият своите личностни умения, да създадат нови контакти и да развият активна гражданска позиция.

Желаещите могат да попълнят анкетната карта, която могат да открият на www.youthpolicy.bg или във Фейсбук страницата на Съвета за младежка политика, а одобрените кандидати ще получат покана за участие във втория етап от кампанията чрез имейл и/или телефонно обаждане. Крайният срок за кандидатстване е 20-и март (сряда).

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, която цели да развива интересите и потребностите на младежите чрез неформално образование, структурен диалог и активно младежко включване. От създаването си преди малко повече от три години, организацията придоби голяма популярност, като осъществи над 60 събития, събирайки младежи от Пазарджик и страната на едно място. Сред тях са TEDxPazardzhik, Пазарджик Експо, Social Evenings, Focus on success, Пазарджик обича, „Месец на четенето”, тренировъчни лагери, семинари и др.