Стоян Георгиев спечели първото място в конкурса за модна фотография

Честито, Стояне!

Снимка: Стоян Георгиев
Стоян Георгиев спечели първото място в конкурса за модна фотография със снимка на булката Лили Златанова. Конкурсът е организиран от „Bulgarian Fashion Photographers Association“. Снимката събра 14 624 гласа от 1136 харесвания, 318 коментара, 374 споделяния, с осем медийни публикации, като по този начин спечели  второто национално състезание.

С тази победа, Стоян Георгиев си гарантира отпечатване на персонален еднолистов и участие в 12-листов благотворителен моден календар за 2019, в полза на асистираната репродукция в България, чрез кампанията „Мода за Здраве“, както и ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria 2019 в София. Стоян ще получи и публикация на корица на страницата и група на BFPA. Организаторите осигуряват и участие във фото изложба в Пазарджик, както и представяне в България и в чужбина, чрез участие във фото изложба и акредитация за международна Fashion Week.

Стоян е добре познат в Пазарджик, от 2007 до 2010 той работи в панагюрската телевизия Астра-Пан. През  2010 идва в Пазарджик и започва работа в Телекабел, след спечелен конкурс. Започва като оператор, след това оператор и монтажист. През 2016 година напуска Телекабел след като е бил една година управител.

Снимал е за Господари на ефира, сега снима и монтира материали за Диема Спорт, като отразява представянето на волейболния Хебър.

Снима сватби и всякакви семейни тържества от 2011 година.

Честито, Стояне!