Станимир Велчев е кандидатът на БСП за кмет на община Панагюрище

На конференцията, проведена на 11 септември 2019 г. в Панагюрище, бе направен отчет за работата на общинските съветници и кметовете на населени места, издигнати или подкрепени от БСП

Снимка: Станимир Велчев

Станимир Велчев бе единодушно избран от делегатите на общинската конференция на БСП за кандидат кмет на община Панагюрище.

Велчев е машинен инженер по образование, завършил е Технически университет. Четири мандата е общински съветник, председател на групата съветници от Социалистическата партия, бил е председател на местната общинска организация на БСП. Той е общественик и личност, добре позната на жителите в общината, тъй като активно участва със становища и мнения в заседанията на Общинския съвет в града. Избраникът на БСП за кмет на община Панагюрище смята, че има какво да се промени в управлението на общината и ще участва в предстоящата надпревара с надеждата за победа.

На конференцията, проведена на 11 септември 2019 г. в Панагюрище, бе направен отчет за работата на общинските съветници и кметовете на населени места, издигнати или подкрепени от БСП. Делегатите на форума дадоха добра оценка за работата на съветниците-социалисти през изминалия 4-годишен мандат и утвърдиха листата с кандидатите за общински съветници за предстоящия нов мандат. Водач ще бъде Станимир Велчев, а на второ място е председателят на общинската организация на БСП в Панагюрище Светлана Парашкевова-Узунова. За предстоящите избори на 27 октомври БСП в средногорския град ще работи с Политическа партия „ Съюз за Отечеството“, чиито представители, на възраст между 30 и 40 години, имат места в листата.