Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор

Защо жените закъсняват за среща, колко бързо трябва да се „топи“ асфалтът, как най-ефективно се хваща „нов шаран“ и на какво е способна една заплашена секретарка?

Снимка: bTV

Утре от 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще се заеме с отговорната задача да направи замервания за магистралата. Като компетентен проектант, дипломирал се с плановете за магистралата до Варна, той ще ангажира отец Григорий за свой асистент. От своя страна Рангел ще се срещне с потенциален подизпълнител, за да уточни параметрите за сътрудничество. Пацо няма да бъде съгласен с договорката, но категоричните резултати от предишни проекти бързо ще го убедят, че трябва да се довери на професионалистите.

Славка и Гълъбина ще бъдат прекалено грижовни към изпълнението на служебните си задължение в кметството на Извор. Престараването им ще причини човешки жертви и ще доведе Пацо до нервна криза. Шефът ще им постави ултиматум, от който зависи бъдещето и независимостта на дамите. Те ще се впуснат в безмилостна надпревара за одобрението му, дори и с цената на нетипични за тях усилия.

Една поръчана и неполучена пица ще пробуди съмнение в Спас и Радко за безкористната помощ на кмета и попа.  Двамата ще вземат крути мерки по разкриването на измамата, но ще успеят ли да пречупят Гришата да се признае?

Държавната администрация в лицето на Кремена и Вероника ще изгради план за експлоатация на строителите на магистралата. Женски хитрости и отработени схеми ще проработят и Йордан ще падне жертва на манипулациите им.

Защо жените закъсняват за среща, колко бързо трябва да се „топи“ асфалтът, как най-ефективно се хваща „нов шаран“ и на какво е способна една заплашена секретарка? Ще си признае ли греха попът на Извор и какво ще получат Спас и Радко в обезщетение – утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV.