Социалистите в община Стрелча избраха Иван Радев за кандидат за кмет

От кандидатите за общински съветници 70% са млади хора в активна възраст между 22-42 години

Снимка: Strelcha.bg

Делегатите на общинската конференция на БСП в Стрелча избраха единодушно Иван Радев за кандидат за кмет за местните избори на 27 октомври. Иван Радев е 58-годишен, бизнесмен, 4 мандата  е общински съветник, а през последния е председател на групата общински съветници от БСП. Председател е на Сдружение по туризъм – гр. Стрелча и член на Ротари клуб.

Общинското събрание прие оценката за работата на общинските съветници от БСП и работата на кметския наместник от БСП в с. Смилец. Приета беше и Визията за управлението и развитието на Община Стрелча (политическата платформа на БСП- Стрелча) и формулата, по която БСП ще участва в Местни избори’ 2019г. Общинското събрание прие решение да се участва самостоятелно, с издигнат кмет и общински съветници само от БСП.

От кандидатите за общински съветници 70% са млади хора в активна възраст между 22-42 години. 95% са с висше образование, между тях – лекар, учители, агрономи, специалист управление „Култура и туризъм, международни отношения“, спортист от Националния отбор по волейбол, пенсионери от системата на МО и МВР. Социалистите в Стрелча си пожелаха победа на изборите на 27 октомври.