„Слънчева Бесапара 2023“ спира градския транспорт в Пазарджик за два часа в петъчната вечер

Във връзка с провеждане на фестивала на мажоретните състави „СЛЪНЧЕВА БЕСАПАРА 2023“, организиран от Община Пазарджик и ОДК-Пазарджик вечерта на 09.06.2023 ще бъде преустановено движението на обществения градски транспорт по бул.“България“за времето от 17:00 до 19:30 часа.

Въвеждането на временните ограничения и промени в организацията на движението на ППС в централната градска част на Пазарджик се налагат заради предстоящото провеждане в този часови диапазон на дефилето на участниците в първата фестивална вечер. Те ще тръгнат от читалище „Виделина“ до сградата на Община Пазарджик и с това ще поставят началото на състезанието – със състезателна категория марш – парад 100 метра с батон.

Освен за градския обществен транспорт за времето от 17:00 до 19:30 часа, частта от булевард „България“, заключена между кръстовищата с ул. “Княз Александър Батенберг“, ул. „Виделина“ и ул. „Цар Иван Шишман“ ще бъде затворена за движение и за останалите ППС с цел обезпечаване на добър обществен ред, безопасност на гражданите и сигурност на движението в централната градска част по време на парадното дефиле.