Семейство от Синитово се нуждае от помощ, след като пожар унищожи къщата, в която живеят

Преди Коледните празници едно семейство от село Синитово се нуждае от помощ.
На 25.11.22г, възниква пожар, който изпепелява къщата им и всичко в нея. В къщата живеят Любка Стоянова-Трифонова, мъжът и и двете им деца на 11г и на 4г. момчета. По време на пожара голямото момченце е с изгаряния по двете ръчички, врата, ушите и половината лице, таткото е с изгаряния на едната ръка. Настанени са в болница в „Свети Георги“ – Пловдив, откарани с линейка от МБАЛ-Пазарджик. Малкото момченце е добре.
Към момента все още са в Пловдив, ще останат при роднини след като ги изпишат.
Семейството има дрехи и няма нужда от такива. Най-важно е да се възстанови покривът на къщата. Също така строителни материали и човешки труд, за направата на къщата, която в момента е почти само на основи.
Кметът на село Синитево е осведомен, надяваме се и Община Пазарджик също да съдейства на семейството. Освен това семейството има нужда от 1бр.готварска печка(вече има дарена), 1бр. хладилник(вече има дарен), 1бр пералня(вече има дарена).
Мебели за къщата, легла на първо време, маса, столове, диван, гардероби на по късен етап, след като се покрие къщата. Може да се свържете с жената през фейсбук или на номер 0897930952. Семейството, няма финансовата възможност, да се справи и разчита на много и добри хора.
 Банковата сметка към Първа инвестиционна банка е на името на
ЛЮБКА СПАСОВА ТРИФОНОВА
BG31FINV91501014792810