Седем са участниците в съревнованието за най-патриотичен дом в община Септември

Приключи крайният срок за записване участие в съревнованието за най-патриотичен дом на територията на община Септември за 2020г. Тази година в съревнованието ще вземат участие седем семейства с техните домове.

Това да семейство Тишеви от Септември, Пепелянкови от Ветрен, Адови от Ветрен, Атанасови от Симеоновец, Гущерови от Виноградец, Василеви от Септември и Боериков от Септември.

Както всяка година домовете са посетени и оценени по оповестените показатели: патриотични символи, българско знаме, български книги, наличие на деца, битово оформление, декоративно оформление, православни символи, общественост и почитане на родовата памет.

Можете да гласувате за предпочитания участник като харесате неговите снимки в събитието във фейсбук https://fb.me/e/3upTk45Td до 10 декември.

Победителят ще бъде избран от сбора на предварителните точки и получените гласове. Награждаването на победителя и участниците ще бъде на специално тържество на 20 – ти декември. Предвидени са много награди. Съревнованието ще бъде оспорвано, затова всеки глас е от значение.