Сдружение направи дарение на МБАЛ – Пазарджик

Сдружение „Солидарност Швейцария – Източна Европа” е основано през 2005 г. и  от години  се ангажира с дарителска дейност и кампании само за България

Част от дарението

Дарение от Сдружение „Солидарност Швейцария-Източна Европа“  получи МБАЛ-Пазарджик. То включва 28  употребявани електрически болнични легла, 24 нощни шкафчета, 28 матрака, 4 легла за преглед и масаж, 35 стола за посетители, 10 инвалидни стола, помощни средства за вървене  и 4 стола за тоалетна и душ. Получената помощ ще бъде разпределена по отделенията, в които има най-голяма нужда.

Ръководството на болницата  изказва дълбока благодарност на Боряна Налетова, представител на сдружение „Солидарност – Швейцария – Източна Европа“, която съдейства за получаването на дарението, както и на неговия президент Андрес Тьони за помощта.

Сдружение „Солидарност Швейцария – Източна Европа” е основано през 2005 г. и  от години  се ангажира с дарителска дейност и кампании само за България.  В него членуват около 40 души лекари, мениджъри на фирми, фермери . Заедно с болниците в  Швейцария всички те работят безвъзмездно и подпомагат лечебни заведения и домове в нашата страна.