Саня Борисова ще се бори за мястото си във „Фермата: Нов свят“

В дните преди сблъсъка на Арената, Саня се готви за физическите битки с тренировки по багуа – китайско бойно изкуство, което е нейно хоби извън шоуто и помага за добра концентрация.

Снимка: bTV

Актрисата Саня Борисова е първият популярен участник, който ще се бори за оставането си във „Фермата: Нов свят“. В събота вечер тя ще излезе на Арената срещу учителката Маргарита Христова от отбора на сиромасите в първия женски дуел от началото на сезона.

Известната актриса прие радушно решението на Димитър Караиванов и с радост напусна обора на чорбаджиите, за да се подготви за дуела. „Ратайската работа е изключително тежка. Минах през страхотен стрес. Няма да спя в обора и няма да готвя за 10 души по 4 пъти на ден. Най-неприятно бе доенето на овцете, защото са адски мръсни“, сподели тя.

В дните преди сблъсъка на Арената, Саня се готви за физическите битки с тренировки по багуа – китайско бойно изкуство, което е нейно хоби извън шоуто и помага за добра концентрация. Упражненията й действат като антистрес терапия, след седмицата й като ратай в стопанството на чорбаджиите, през която тя бе обявена за най-мързеливия участник в отбора на чорбаджиите.