Румен Димитров: Никой и никога не е казвал, че помощното игрище има дренажна система

Изграждането на дренажна система на помощното игрище би струвало над 500 000 лева, твърди членът на Управителния съвет на Хебър

Снимка: Тодор Банчев

Потърсихме за коментар члена на Управителния съвет на Хебър Румен Димитров, който отговаря за базата на клуба по повод получени снимки от Тодор Банчев. На снимките се вижда, че помощното игрище, което се намира непосредствено до стадион „Георги Бенковски“ е наводнено.

Никога и пред никого не сме казвали, че помощното игрище има дренажна система, коментира Румен Димитров. Община Пазарджик плати семената за тревата и изградената поливна система. Всичко останало е направено от мен с помощта на приятели на Хебър, с наши средства и техника. Реновирането на помощното игрище започна още преди общината да се включи в проекта Хебър. След като видя, че имаме сериозни намерения общината ни подпомогна със закупуването на тревната смеска и изграждането на поливна система.

Аз най – добре зная какво е направено на помощното игрище и цената му, защото всичко е минало през ръцете ми и през джобовете на няколко човека, които милеят за Хебър, заключи Димитров.