Районна прокуратура обвини мъж от Черногорово, който блудствал с дъщеря си

Обвиняемият Б.А. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура – Пазарджик да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“

Архив

Днес Районна прокуратура – Пазарджик привлече като обвиняем 38-годишния Б.А.  за това, че при условията на продължавано престъпление, в периода от февруари 2019 г. до март 2020 г., в с.Черногорово е извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, чрез използване на положение на надзор – спрямо дъщеря си, като деянието е извършено и чрез употреба на сила – престъпление по чл. 149 ал. 2 т.1 и т.4 във вр. с чл. 26 ал. 1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че за горепосочения период, обвиняемият на четири пъти е блудствал с дъщеря си. Той е задържан след подаден сигнал в полицията.  Извършват се процесуално-следствени действия по делото.

Обвиняемият Б.А. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура – Пазарджик да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.