Публикувайте при нас вашите поздрави и банери за празниците на промоционални цени

Весела Коледа!

Декември дойде, а с него и усещането за празници. Предстоят ни много светли дни, изпълнени с топлина и радост. РА1-media Ви предлага да споделите с повече хора вашите емоции, поздрави към близки и приятели като публикувате банер или честитка при нас. Цените са символични – за банер на сайта със срок 1 месец 100 лева, за 14 дни – 50 лева. Банерът трябва да е с размери 350 на 250 пиксела.

Картичките с поздрави, които може да публикувате при нас са с цена 50 лева. За представителите на бизнеса в Пазарджик и областта имаме специална оферта – може да публикувате при нас кувертите си за Коледа и Нова година, ваучери за пазаруване, туристически програми – само за 100 лева за 1 месец.

Бонусът от екипа на РА1 за Вас е качването на материалите в групите в социалната мрежа. Ние сме част от над 10 групи и ви обещаваме вашите положителни емоции и празнично настроение да достигнат до хиляди хора! Нека направим предстоящите празници споделени и заредени с прекрасно настроение! Може да изпращате Вашите въпроси и готови заявки на телефон 0895748698 или на имейл newspa1@mail.bg.