Прочетете това преди да тръгнете за мача на Хебър в Брацигово

Очакват се проблеми с паркирането на колите на футболните запалянковци. Спазвайте указанията на полицията

Снимка: Архив

От ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пещера са предприети мерки за нормалното протичане на футболната среща между отборите на Хебър /Пазарджик/ и Спартак /Плевен/.

Припомняме, че на 20-юли /събота/ от 18.30ч. на стадион „Христо Гюлеметов-Бонбона” в Брацигово ще се проведе домакинска среща между отборите на Хебър /Пазарджик/ и Спартак /Плевен/. В тази връзка в зоната на спортното съоръжение и около него ще има полицейски екипи от полицейското управление в Пещера, участъка в Брацигово и ОДМВР-Пазарджик.

Полицията апелира към желаещите да присъстват на спортното събитие да пристигнат поне един час по-рано. Предвид на спецификата на уличната мрежа в Брацигово и малкия обем на намиращите се наблизо паркинги униформени полицаи ще дават напътствия на водачите за местата където ще могат да паркират автомобилите си.

Припомнят, че за да влезе на стадиона всеки зрител трябва да носи в себе си лична карта и да има готовност да я представи пред проверяващите полицаи. Граждани без лични карти няма да бъдат допускани в спортното съоръжение. Деца до 18-годишна възраст трябва задължително да бъдат придружавани от пълнолетен гражданин, който да представи декларация за придружител. Декларацията трябва да е попълнена в два екземпляра, като единия се предоставя на охраната на входа към стадиона.

От ръководството на ОДМВР-Пазарджик пожелават на всички фенове една чудесна и изпълнена с положителни емоции футболна среща.