Призив до правещите бизнес в Община Пазарджик инициативни и можещи хора

Архив

Уважаеми колеги,

Настъпи време, в което няма значение какво имаш а е важно какво можеш и желаеш да направиш за останалите. Страната е минала през доста такива времена и тогава хората, които са били предприемчиви, можещи и честни са повеждали останалите не само към развитие икономиката на страната, но и към изграждането на училища, болници, църкви, пътища, водопроводи, канали и всичко останало което се сетите и което днес сме предоставили на грижите на държавата. Тогава не е имало бюджет и публични средства и финансирането е било от дарения – кой колкото може.

Сега , днес е момента и ние като претендиращи за достойни потомци на предците си  да поемем доколкото можем и доколкото ни кара да го направим съвестта ни , грижата за останалите.

 

Сдружението на предприемачите в Пазарджик предприе кампания за събиране на средства в помощ на МБАЛ и ЦСМП Пазарджик за закупуване на предпазни средства и медицински пособия, необходими за лечението и защитата от коронавируса.

Факта, че последните двама от заболелите в Област Пазарджик са медицински лица ни кара да мислим , че за всички нас е жизнено важно да запазим медиците си защото те са ни крайно необходими и освен това са на първата линия в борбата с болестта.

Банковата сметка е :

G78STSA93000008693863 , BIC – STSABGSF

Банка ДСК ЕАД – Сдружение на частните предприемачи

и  работодатели Пазарджик .

На всички дарители ще бъдат издадени удостоверения за дарение и разходването на средствата ще бъде прозрачно и ефективно, разрешавано от контролен съвет, излъчен от  дарителите. По този начин средствата се събират до понеделник – 30.03.2020 г. когато ще бъдат отчетени и със списъка на дарителите ще ги предоставим на МБАЛ Пазарджик и ЦСМП.

Отчетете настоящият призив като възможност навреме да извършите това, което чувствате, че трябва да направите. Не го приемайте като дело на сдружението ,а като възможност за предоставяне на помощ в трудно време от бизнеса на Община Пазарджик.

Евтим Янев – заместник председател на сдружението на частните предприемачи и работодатели Пазарджик и член на управителния съвет на областното представителство на КСБ

Нишан Бъздигян – заместник председател на сдружението на частните предприемачи и работодатели Пазарджик

Благой Ангелов – член на управителиният съвет на частните предприемачи и работодатели Пазарджик