Приветствие от Ал. Кобаков – Председател на Представителната група на БСП

Приветствие по време на тържествената сесия, посветена на Празника на Пазарджик

Снимка: Александър Кобаков

Скъпи съграждани,

Уважаеми госпожи Народни представители,

Уважаеми г-н Областен управител

Уважаеми г-н Председател на Общински съвет,

Уважаеми г-н Кмете,


Скъпи колеги,

 

Имам удоволствието да поздравя всички Вас от името на Представителната група на Българската социалистическа партия с Празника на Пазарджик, Денят на Светите равноапостоли Константин и Елена.

Във формата на празника ни има един елемент, който едновременно символизира началото и традициите. Всяка година на празника си, Пазарджик прави подаръци на първото родено в деня бебе! Какъв по – хубав символ за града ни, който едновременно се променя и запазва традициите си.

Да, Пазарджик ще го има и ще става все по – хубав, докато в него има млади хора, които да откриват в него любовта, дома, семейството, бъдещето си. Докато се раждат деца!

Празникът на Пазарджик е ден, в който показваме любовта си към града и  искрената загриженост за неговото бъдеще. На всеки от нас в тази зала се е случвало да вземе непопулярно решение. Правили сме го именно, заради бъдещето и желанието ни хората в общината да живеят при по – добри условия и намират реализацията си тук.

Да, Пазарджик се променя! Става все по – модерен! Става все по – цветен.

Може ли да се развива още по – добре? Нашият отговор е ДА! Нужни са повече усилия и енергия от страна на институциите, бизнеса и гражданите.

С по – модерно и мащабно мислене, които да изведат родния ни град на качествено ново ниво. С повече оптимизъм и вяра в собствените сили!

Пожелавам ги на всички Вас! Бъдете здрави, усмихнати и

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ПАЗАРДЖИК!