Препълнена зала посрещна АТАКА в Пазарджик

Препълнена зала посрещна в Пазарджик кандидата за кмет от АТАКА Цанко Бангьозов и кандидатите за общински съветници

Снимка: Момент от срещата

„Благодаря ви, че продължавате да ни подкрепяте, въпреки всички удари, които се стовариха върху АТАКА. Това, за което се борим, има смисъл. Заедно можем да си върнем общината, и то да я върнем в реалната икономика – с повече работни места и повишаване доходите на хората. Заедно можем да осигурим ред и спокойствие в общината. Заедно можем да направим така, че да не ни слагат допълнителни данъци, каквито идеи има през няколко месеца”, заяви Бангьозов.

Той е категоричен, че ще продължи борбата с ислямизацията на циганското население в областта.

„Освен това, ако стана кмет, фирмите, които чистят, ще бъдат общински, а не частни.  Защо е нужно да плащаме толкова много пари. Общинското ще е много по-евтино. Но това трябва да го искаме всички ние”, каза пред жителите на Пазарджик кандидатът на АТАКА.

Той се обяви за възстановяване на пазарите на производителя: „Във всяко село имаше такива, хората можеха да си изкарват продукцията, а не да са зависими от разни прекупвачи, които надуват после цените”.

Бангьозов подчерта, че се обръща внимание само на областните градове, а селата са останали на заден план: „Аз съм човек от село, живял съм много години в с. Ивайлово и знам от какво имат нужда хората. Селата са оставени на бавно доизживяване”.

„Ще се боря за съхраняване на училището, детската градина и читалището във всяко село в областта. Тези институции трябва да ги има, защото без тях умираме като народ”, каза Бангьозов, който е учител по професия. „Винаги съм казвал, че основата на всяка цивилизация е образованието, затова ще се боря, колкото и средства да са необходими, училищата да се съхраняват и развиват”.

„АТАКА не е само политическа партия, АТАКА е идея – идея за бъдещето на България. Затова искам да ви призова да гласувате с №4 в бюлетината, за да стигнем до това, за което сме се борили”, завърши кандидатът за кмет от АТАКА Цанко Бангьозов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!