Представители на Комплекс „Човеколюбие” присъстваха на литературна среща с писателя Стоян Влахов

Представители на Комплекс „Човеколюбие” присъстваха на литературна среща с писателя Стоян Влахов по случай негова кръгла годишнина. Събитието се проведе в Художествена галерия „Станислав Доспевски”. Организирано беше съвместно от РЕКИЦ „Читалища” – Пазарджик, и Сдружение „Човеколюбие”.  Присъстваха представители на институции, близки и приятели на писателя.

Гостите имаха възможност да се запознаят с цялостното му творчество, което включва разкази, новели, повести, романи, приказки за деца. Богатството от теми, идеи и сюжети е почерпено от миналото и от действителността. Авторът е вдъхновен от класиците Елин Пелин, Йовков, Вазов. Произведенията му отразяват както исторически събития, така и съвременния живот.  Твори и в съвременния литературен жанр фентъзи.

Присъстващите зададоха въпроси, свързани с любими книги, любими теми, преломни събития в живота му и др. Представител на Комплекс „Човеколюбие” връчи подарък от името на социалната организация и го поздрави за юбилея и творческите успехи.