Представители на ГЕРБ се включиха в честванията на празника на Пазарджик

Празничната програма продължава през целия ден с множество концерти и завършва с илюминации на пл. „Константин Величков”

Снимка: ГЕРБ

Днес Пазарджик отбелязва своя празник в деня на Светите равноапостоли Константин и Елена. Народните представители от ГЕРБ Десислава Костадинова и Десислава Тодорова бяха официални гости на тържествения ритуал  на пл. „Константин Величков”.

На церемонията по издигане на знамето на Пазарджик и благодарствения водосвет, отслужен от Константийския епископ Яков, присъстваха също областният секретар на ГЕРБ- Пазарджик Гинче Караминова, общинският ръководител на партията в Пазарджик Илиян Вулянов, представители на структурите на Младежи, Жени и Старейшини ГЕРБ, както и общински съветници от партията.

Те поздравиха пазарджиклии, пожелавайки им здраве и просперитет в родния град. По традиция празникът започва с тържествена литургия в храма „Св. Св. Константин и Елена”, след което литийно шествие се отправя от църквата до централния градски площад.

Празничната програма продължава през целия ден с множество концерти и завършва с илюминации на пл. „Константин Величков”.