По български: Надпис П+В се появи върху историческа забележителност в Египет

Българин е извършил нов вандалски акт върху историческа забележителност в чужбина – този път българи са изписали инициали на буквите си, вричайки се в любов, съобщава bgtourism.bg. Надписът П+В=♡ върху колона в Хипостилната зала в Карнак е бил забелязан от група български туристи, които са останали постресени от следата на сънародника си.

Българи не за първи път се опитват да „блеснат“ на исторически значими места по света. Припомняме Ви, че с надпис “Локо 2019” осъмна Хеопсовата пирамида, а на мемориалния комплекс в японския град Хирошима бе изписано „Локо София“. Колизеумът в Рим преди това стана жертва на българския футболист Благой Георгиев, който през 2015 г. беше хванат да изписва името на тогавашната си годеница Есмер. Българи изписаха със спрей имената си Красимир, Даниела, Миглена… на Метеора.

През последните години има редица заведени дела срещу български туристи, който са се опитали да увековечат имената си и любовта към своята любима, надрасквайки инициалите си върху световни забележителности.

Източник: Actualno.com