Полицията във Велинград е с нов началник, техния го пратиха в Панагюрище

Със заповед на Министъра на вътрешните работи главен инспектор Стоян Кюпов е временно преназначен за началник на Районното управление във Велинград. Той бе представен днес пред състава на управлението от старши комисар Петко Шотлеков – директор на ОДМВР-Пазарджик.

Главен инспектор Стоян Кюпов е на 39 години, в системата на вътрешното министерство е от 2003 година. Той е преминал последователно през различни длъжности в Районно управление-Велинград, група „Миграция” при ОДМВР, Районно управление – Пазарджик. От 2016 година до настоящия момент е служител в сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Пазарджик. За постигнати отлични резултати в служебната си дейност е награждаван многократно от Министъра на вътрешните работи, Главния секретар на МВР и Директора на ОДМВР.

Главен инспектор Кюпов е женен, с едно дете.

Досегашният началник главен инспектор Даниел Бараков е преназначен на длъжност началник на Районно управление-Панагюрище. Днес той също бе представен пред състава на управлението от директора на областната дирекция в Пазарджик.