Пазарджишките състезатели по модерен петобой завоюваха златни медали

Повече от отлично завърши за СК ”Шампион” – Пазарджик Държавното първенство по модерен петобой за младежи и девойки, мъже и жени, което се проведе във Велико Търново.

В индивидуалното класиране Емил Грозданов, който е на 15 години се класира на 3 място при младежи и 5 място при мъжете. Радослав Христов (15 год.) и Ангел Франгов(16 год.) са съответно на 9 и 10 място при мъжете и 7 и 8 при младежите.

В отборното класиране момчетата спечелиха бронзовите медали в отборното класиране при мъжете. Това класиране постигнаха с лични резултати в плуването ,комбинираната дисциплина и фехтовката. Оценка отличен заслужиха и девойките ни. Виктория Стойнова се класира трета при девойки и трета при жените.

С отлични резултати момичетата ни станаха шампионки отборно при девойките, както и шампионки при жените. Участие взеха Юлия Спасова, Михаела Зонова, Виктория Стойнова и най-малката участничка Виктория Пенева, която все още е на 14 години.

До края на сезона състезателите на клуба имат още два важни старта-в Шумен за малките възрасти и Турнир „Чочев” в Пазарджик на 22-23 август, който ще бъде и с международно участие.